Fodor Pál Zoltán

Ne feledjétek, hogy az utolsó csepp véremig küzdeni fogok a győzelemért!

Név: Fodor Pál Zoltán

Életkor: 42 év

Foglalkozása: Ingatlan szakember

Kedvenc ízvilág: francia konyha

Kedvenc szakács: Ferran Adriá

Kedvenc saját recept: libamáj maki

Kedvenc recept: libamáj bulletin (Gordon Ramsay)Saját specialitás: libamáj maki

Sosem tanultam főzni, de édesanyám főztje mindig megigézett és habár már nem lehet köztünk, az ízeit, a szenvedélyét és a főzés szeretetét örökül hagyta rám. Mert tudom, hogy ételeink zamata, külleme és kelleme a családunk, a kultúránk, a mindennapjaink, a bánataink és az ünnepeink része; a keserűtől az mézédesig egyaránt.A balett, a boksz, a külföldi katonai kiképzés és a gyerekek mosolya sok mindenre megtanított, de egy gondosan megkomponált bitang étellel a feleségem mindig le tud venni a lábamról.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...