Fodor Pál Zoltán

Ne feledjétek, hogy az utolsó csepp véremig küzdeni fogok a győzelemért!

Név: Fodor Pál Zoltán

Életkor: 42 év

Foglalkozása: Ingatlan szakember

Kedvenc ízvilág: francia konyha

Kedvenc szakács: Ferran Adriá

Kedvenc saját recept: libamáj maki

Kedvenc recept: libamáj bulletin (Gordon Ramsay)Saját specialitás: libamáj maki

Sosem tanultam főzni, de édesanyám főztje mindig megigézett és habár már nem lehet köztünk, az ízeit, a szenvedélyét és a főzés szeretetét örökül hagyta rám. Mert tudom, hogy ételeink zamata, külleme és kelleme a családunk, a kultúránk, a mindennapjaink, a bánataink és az ünnepeink része; a keserűtől az mézédesig egyaránt.A balett, a boksz, a külföldi katonai kiképzés és a gyerekek mosolya sok mindenre megtanított, de egy gondosan megkomponált bitang étellel a feleségem mindig le tud venni a lábamról.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty