Fodor Pál Zoltán

Ne feledjétek, hogy az utolsó csepp véremig küzdeni fogok a győzelemért!

Név: Fodor Pál Zoltán

Életkor: 42 év

Foglalkozása: Ingatlan szakember

Kedvenc ízvilág: francia konyha

Kedvenc szakács: Ferran Adriá

Kedvenc saját recept: libamáj maki

Kedvenc recept: libamáj bulletin (Gordon Ramsay)Saját specialitás: libamáj maki

Sosem tanultam főzni, de édesanyám főztje mindig megigézett és habár már nem lehet köztünk, az ízeit, a szenvedélyét és a főzés szeretetét örökül hagyta rám. Mert tudom, hogy ételeink zamata, külleme és kelleme a családunk, a kultúránk, a mindennapjaink, a bánataink és az ünnepeink része; a keserűtől az mézédesig egyaránt.A balett, a boksz, a külföldi katonai kiképzés és a gyerekek mosolya sok mindenre megtanított, de egy gondosan megkomponált bitang étellel a feleségem mindig le tud venni a lábamról.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Ezért ne vegyél soha előre reszelt sajtot

A kényelmi termékek rendszeresen átveszik az irányítást a konyhában, főleg ha nincsen kedvünk vagy időnk mindent magunk elkészíteni. Gyakran használt „mentőöv” az előre reszelt sajt is, pedig több szempontból is alulmarad a frisshez képest.

Lakos Benedek

További cikkek