Farkas Mózes

Célom hogy egyszer Michelin-csillagos éttermet nyissak!

Név: Farkas Mózes

Életkor: 20

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Kinai, Olasz, Spanyol, Thai, Francia, Magyar

Kedvenc szakács: Paul Bocuse, Erik Schröter, Széll Tamás, Szúló Szabina

Kedvenc saját recept: Juhtúrós sztrapacska Paradicsommal rukolával és bazsalikomolajjal

Kedvenc recept: Ropogós csirkeszárnyakSaját specialitás: Burgonya gnocchi erdei gombákkal és pirított nyúlhús!

Farkas Mózes a nevem 19 éves vagyok szakács végzetségem van. Szeretem a változatosságot az étteremben egy ételben és a tányéron is. Minden helyzetben próbálom a legjobbakat kihozni magamból! Mindig is érdekelt a gasztronómia de igazán 2. éves tanulóként szerettem bele a szakmába. Szeretem az új alapanyagokat, az új ízeket, az új textúrákat, egyszóval szeretem a gasztronómiát!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...