Farkas Ferenc

Határozott, önfejű, makacs, akaratos, a nem tetszésemet mindig kimutatom nem mindig szavakkal!

Név: Farkas Ferenc

Életkor: 27 éves

Foglalkozása: szakács

Kedvenc íz világ: Magyar, Keleti (thai, vietnam)

Kedvenc szakács: Lusztig Tamás, Kiss Gábor

Kedvenc saját recept: Füstölt liba mell pecsenye kacsamájjal puliszkával

Kedvenc recept: Rabo de Toro

Saját specialitás: Thai zöld currys csirke , Parajos Pappardelle Grillezet sous vide csirkével Jus -vel

Tanulni jobbaktól szeretek, mert ugye mindig van valakinél jobb! Ha valaki jobb, el kell ismerni nem pedig belekötni. Szeretem, ha az okos emberek hülyéskednek, de amikor a hülyék okoskodnak, na azt már nem! A hobbim: imádok motorozni amit sajnos mostanában hanyagolok a munka miatt. De amikor motorozom nekem az a relax, fejürítés nyugodtság.

Címlapról ajánljuk

Séftippek a legtökéletesebb, soktojásos házi tésztához Jahni Lászlótól, a Kistücsök...

A fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.

Nosalty

További cikkek

Aranyat ér ez a növény – Talán ott van a...

Sok országban dísznövényként funkcionál a kakastaréj, másnéven a celosia, ugyanis azt már kevesebben tudják, hogy értékes zöldségnövény is egyben. Az első fagyokig ízletes hajtásokat hoz, amit érdemes pörköltbe, levesekbe belefőzni.