Farkas Ferenc

Határozott, önfejű, makacs, akaratos, a nem tetszésemet mindig kimutatom nem mindig szavakkal!

Név: Farkas Ferenc

Életkor: 27 éves

Foglalkozása: szakács

Kedvenc íz világ: Magyar, Keleti (thai, vietnam)

Kedvenc szakács: Lusztig Tamás, Kiss Gábor

Kedvenc saját recept: Füstölt liba mell pecsenye kacsamájjal puliszkával

Kedvenc recept: Rabo de Toro

Saját specialitás: Thai zöld currys csirke , Parajos Pappardelle Grillezet sous vide csirkével Jus -vel

Tanulni jobbaktól szeretek, mert ugye mindig van valakinél jobb! Ha valaki jobb, el kell ismerni nem pedig belekötni. Szeretem, ha az okos emberek hülyéskednek, de amikor a hülyék okoskodnak, na azt már nem! A hobbim: imádok motorozni amit sajnos mostanában hanyagolok a munka miatt. De amikor motorozom nekem az a relax, fejürítés nyugodtság.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.