Fagyizzunk féláron!

A magyar kézműves fagylalt napja kiváló alkalom arra, hogy megismerkedjünk a hazai fagylaltpiaccal. Holnap országszerte számos cukrászda vár bennünket: féláron kóstolhatunk!

Kétségtelenül nem vagyunk egy fagyinagyhatalom, de azért panaszkodni sincs okunk, ha valami hűvös finomságra vágyunk. Legyen szó akár egy hazai krémes főzött fagylaltról, olaszos gelatóról vagy olyan különlegességekről, mint a frozen yoghurt (fagyasztott joghurt): itthon mindent megtalálunk.

Az idén is megrendezésre kerülő magyar kézműves fagylaltok napja kiváló alkalmat szolgátat arra, hogy szemlét tartsunk ebben a sokszínű felhozatalban. A május 8-ra időzített megmozdulás keretén belül országszerte fagyizók és cukrászdák százai várnak bennünket, hogy belekóstoljunk portékájukba, mégpedig féláron.

A résztvevők folyamatosan bővülő listája ezen a linken érhető el, mi pedig kiválogattunk néhány helyszínt, amit mindenképp érdemes kipróbálni.

További információk a Szeretem a fagyit Facebook-oldalán.

Vaníliafagylalt

Paleo gyümölcsfagyi

Bazsalikom-lime túrófagylalt

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.