Ezt a hétköznapi ételt eszi a 94 éves orvos, és sose kap el a betegeitől semmit

Ha nyitottak vagytok egyes emberek teljesen szubjektív hosszúélet-receptjeire, tessék, következzen még egy bölcs tanács!

94 évesen az ember már nemigen szokott dolgozni - maximum otthon a kertben, de leginkább sehol. Már ha egyáltalán megéli ezt a szép idős kort. Murray Grossan viszont ennyi idős, és aktív, sőt mi több, sok-sok éve fül-orr-gégészként praktizál Kaliforniában.

A lényeg pedig most következik: TÍZ ÉVE NEM VOLT BETEG!

Stramm egészségi állapotát két dolognak tudja be: az egyik, hogy tulajdonképp fél életét tüsszögő, köhécselő, baktériumokkal-vírussal fertőzött betegek között töltötte, ez pedig egyszerűen megedzette immunrendszerét, a másik pedig egy mindennapos étkezési szokás, nevezetesen hogy...

...MINDEN NAP ESZIK EGY ÉLŐFLÓRÁS JOGHURTOT!

Receptajánló joghurttal:

Hogy miért is jó a natúr joghurt?

Élő, aktív mikroorganizmusokat tartalmaz, ezért nevezik élőflórásnak. Rendszeres fogyasztása segít fenntartani a belek baktériumflórájának egyensúlyát, székelési problémákkal – legyen az akár hasmenés, akár székrekedés – küzdők számára is szuper megoldás lehet.

Az élőflórás, lehetőleg natúr, de mindenképpen cukor- és adalékanyagmentes joghurt jótékonyan hat a belekre, az emésztésre. Alacsony energiatartalmú (50-70 kcal/100 g), fontos teljes értékű fehérje- és kalciumforrásnak tekinthető.

Szóval van aki joghurtra, van aki a férfiak távol tartására, van aki a borra esküszik - Te mire?

Ezt is nézd meg:

4+4 saját márkás natúr joghurtot teszteltünk, hogy kiderüljön, melyik a legfinomabb

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via, címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek