Ezt a 3 hibát NE kövesd el a konyha takarításakor

Mik azok a hibák, amiket jobb elkerülni, amikor az ember végre takarítani kezd? 3 gyakori hibafaktort mutatunk!  

Mindenkinek vannak jól bevált praktikái, saját módszerei, amivel a konyha összes sarkát tükörfényesre sikálja.

Azonban a következő 3 dolgot érdemes elfelejteni a konyha takarítása közben és után:

1. Beviszed a kinti cipőd a lakásba

via GIPHY

Semmi értelme az utcán viselt cipődben létezni a lakáson belül, és ez tény. Beviszed a kinti koszt, főleg, amikor a frissen felmosott konyhakövön járkálsz cipőstül. Vegyél inkább papucsot vagy húzz zoknit helyette. A kinti cipő és a konyhád nem barátok.

Ezt láttad?

Így néz ki Bruce Willisék fényűző konyhája

2. A rendrakást is aznapra tervezed

via GIPHY

A takarítást és a rendrakást ne egy napra ütemezd, hiszen ezek hatalmas munkák külön-külön is. Ha ma épp fertőtlenítesz, akkor azt végezd el rendesen, különben még a végén fél munkát végzel mindkettőből. Tisztítsd és fertőtlenítsd az összes felületet, mosogass el mindent, porszívózz, és moss fel. Elég sok energia, még több idő…biztos, hogy szeretnél még rendet is tenni és szortírozni a konyhaszekrényekben? Na ugye!

3. Főzöl takarítás után

via GIPHY

Épp takarítás után? Több szempontból sem szerencsés. Végre tiszta a konyha, gyönyörködj benne legalább egy fél délutánt. A koszfolt a főzőlapon holnap is remekül fog mutatni...szóval hagyd...és nem mellesleg pihenni sem árt!

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?