Ezeket a puha, izgő-mozgó-rezgő-tortákat nézzétek - de mitől ilyen eszméletlen ruganyosak?

Hú, annyira jól néz ki ez a rezgő-izgő-mozgó ruganyos piskótaszelet, hogy azóta erre vágyunk, hogy láttuk. De mitől ilyen?

A sütit New Yorkban tehetjük magunkévá, méghozzá a KEKI Modern Cakes nevezetű cukrászdában, ahol csupa organikus, tiszta alapanyagokat (tojást, tejterméket) használnak, fele annyi cukorral, mint ami egy átlagos amerikai piskótába kerül, és minden kézműves és szuperfriss - már a weboldaluk is magáért beszél.

A csodás rezgő piskótákat amúgy a tajvani piskótareceptek ihlették: egy tálca süteményhez 48-54 (!), ámis farmokról (!) származó organikus tojást használnak el, a gyönyörű kemény hófehér tojáshabot belekeverik a tésztába, belesimítják egy hatalmas tepsibe, megsütik, és kész is a habkönnyű, puha, szájban olvadó rezgő-mozgó piskóta. Szép nagy darabokra vágják, egyedi pecsétet is kapnak, és kész is!

NÉZZÉTEK, hogy készül:

Van sima, epres, de túrótorta vagy akár matchatorta is. Irány New York!

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek