Ezeket eszik az idei tanévben a miskolci iskolások

Mintegy 300 millió forintból kialakított új főzőkonyhát adtak át Miskolcon.

A GasztVitál Csoport tájékoztatása szerint a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskolában újonnan kialakított főzőkonyha egy régi, teljesen felújított épületben kapott helyet. A tanévkezdéstől 8 ezer miskolci diák számára készül itt az étel a legkorszerűbb konyhatechnológiával. A menün szerepel majd húsleves és grízes tészta is:

Húsleves és grízes tészta

A fotó tanúsága szerint a miskolci diákok kiadós ebédet kapnak. A borsodi megyeszékhelyen a GasztVitál Csoport által épített menza maximálisan napi tízezer embert is képes kiszolgálni - írja az MTI.

A GasztVitál Csoport 2017 áprilisában vette át Miskolcon a közétkeztetési feladatokat.

Ezeket olvastad már?

Címlapról ajánljuk