Ezek a legvirágosabb-cakkosabb pasztell süteményköltemények, amiket láttunk

Ha inspirálódnátok a legszebb süteményekből, ránk mindig számíthattok. Megint egy gyöngyszemre bukkantunk.

Megint rábukkantunk egy cukrászra, ezúttal a Fülöp-szigetekről, aki Pretz Eugenio névre hallgat, és Baker P márkanév alatt alkotja szépségeit - leginkább színes-virágos-habcsókos süteményeket és tortákat. A hölgy azt vallja, hogy az akár depressziós tünetekké is fajuló unalom elkerülése végett meg kell találnunk azt a hobbit, amit akár gyereknevelés és család mellett is szenvedéllyel tudunk művelni - közhely, de úgy tűnik, nem véletlen.

Meringue, azaz habcsóktortákat alkot, és főleg pasztellszínárnyalatokkal dolgozik.

Instagramját itt találjátok.

Profi munka
Mennyei muffinok
A legcukibb habcsókok
Ki kéri szülinapjára?

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

Tjalf Sparnaay fotorealisztikus ételfestményeitől csorog a nyálunk

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek