Ez most az egyik legmegosztóbb étel az interneteken - mi is megkóstoltuk

Egy fura ízesítésű szendvicsen szörnyülködnek sokan. Muszáj volt nekünk is megkóstolnunk!

Melyik az az étel, amit az amerikaiak szeretnek magukba tömni? Nem, most nem a hamburgerre gondolunk, hanem a MOGYORÓVAJRA! Egyszerre sós és édes, lekvárral a tuti, de a kontinensen mindenféle fura párosításban fogyasztják.

Mogyoróvajas kedvenceink:

Az Egyesült Államok déli részén például már nagyon régóta majonézzel eszik. A bizarr párosítás most a kommentelők célkeresztjébe került, miután a közösségi médiában elkezdett pörögni ez a videó:

https://twitter.com/nowthisnews/status/1042693092996993025?ref_src=twsrc%5Etfw

Többen szörnyülködtek azon, hogy a mogyorókrémet majonézzel keverik. Mások szerint az étel nagyon finom, különösen, ha banánnal együtt fogyasztják.

Ez is érdekelhet!

Megcsináltuk Elvis Presley gyengéjét, avagy a világ leghizlalóbb szendvicsét

Ha már ilyen megosztó az étel az Egyesült Államokban, nem tehettünk mást, minthogy elkészítettük magunknak. Vettünk egy szeletelt kenyeret, az egyik felére rákentük az emberes adag majonézt, a másik felére a mogyoróvajat, és már kész is. Gyors, és kalóriadús reggeli, az biztos.

Jöhetett a kóstolás! Megmondjuk őszintén, rosszabbra számítottunk, de a sós mogyorókrémhez illik a kicsit savanykás majonéz. Azért gondoljunk csak bele, hogy a sós, sült burgonyát is szeretjük beletunkolni a majonézbe. Nem mondjuk azt, hogy reggelire mostantól ezt fogjuk enni, de nem éreztük, hogy annyira ehetetlen lenne. Mit gondoltok?

{SZAVAZAS}

Ezeket olvastad már?

via Independent

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk