Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A nők azzal cseszik el a házasságot, hogy szülés után meghíznak – mondja Schobert Norbi

Schobert Norbi szerint legtöbbször a nők miatt mennek tönkre a házasságok. Hogy miért? Mert a nők elcseszik azzal, hogy meghíznak szülés után. 
Schobert Norbi vasárnap délután egy Facebook live videóban filozofálgatott az egészséges életről, amikor 9 perces bejelentkezésének elején arról kezdett el értekezni, hol rontják el a nők a házasságot. A fitneszguru szerint a nők (úgy nagy általánosságban véve) ott cseszik el, hogy szülés után meghíznak, és nem fogynak vissza tinédzserkori formájukra. 

 

Íme az idézet Norbitól:

,,A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső" – tért rá a lényegre nagyjából másfél perc után Schobert Norbi, aki ezután szépen végigvezette, miért a nők tehetnek arról, ha véget ér egy házasság. 
 
 
 
,,Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a Kamagra (potencianövelő) meg a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat" - zárja le ezzel a témát Norbi, és kanyarodik rá arra, miért jó a Norbi update KETO diéta. 
 

A nézők kiakadtak

Az internetezők persze azóta nem hagyják szó nélkül Norbi eszmefuttatását, sokan felháborodtak azon, hogy lehet így általánosítani és ilyen módon nyilatkozni a nőkről. Vannak olyan kommentelők, akik azt vetették fel kérdésként, vajon a férfiakra miért nem vonatkozik ugyanez az elv, és olyanok is akadtak, akik, bár igazat adnak Norbinak, felhívták a figyelmet arra, hogy talán nem kellene ennyire nyersen és sértően fogalmazni még akkor sem, ha a fitneszguru azt hiszi, ezzel a stílussal tud bevonzani magának még több fogyni vágyó anyukát, akik elcseszték azzal, hogy szülés után nem nyerték vissza lánykori súlyukat.
 
 

Ez is érdekelhet: 

 

via 24.hu, fotó: Youtube/Tv2

Szólj hozzá!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

krisztinakadarne buga96
krisztinakadarne buga96 Wed, 2020-01-22 10:28

Ez a Norbi gyerek teljesen meghibbant! Én sem csíptem soha, mert a tök tuti és hatásos receptje csak egyoldalú és egyáltalán nem emberbarát. Arról nem is beszélve, hogy az az idősebb akinek azt mondják fogyjon le!! Csak így lazán, ugyan akkor van egy rakás betegsége ami miatt ezt, meg azt, meg amazt nem ehet az mit csináljon?? Haljon éhen??? A fiatal nő amíg szoptat nem koplalhat, nem az az első egy gyermek megszületésekor, hogy minél előbb topmodell formában hatalmas bicepsszel menjen takarítani, mosni főzni, hanem szoptatni kellene a gyermekét, mert ugye az életfontosságú a gyermek számára. Koplalva, vagy egyoldalúan étkezve hogy képzeli??? Már régen rossz, ha egy átmeneti hízás miatt a társunk elhagy, az után nem sírni kell, hanem utána vágni a cuccait, mert az nem szeretett igazán. Nekem úgy tűnik Norbikát a kutya sem szerette igazán soha, ezért ez a nagy durci. Csak úgy megsúgom: a bölcsek kövét még nem találták meg, pedig elég sokan keresték......

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Mon, 2020-01-20 19:10

Norbi, nagyon beteg vagy!!!!!!!!!! Eddig sem csíptelek, de ezután egyenesen .......lak!!!!! Megvetlek, mint 'oly sokan!!!!!!