Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a karácsonyi vásárunk hivatalosan is a legszebb egész Európában

Európa legszebbjének választották meg az Advent Bazilika karácsonyi vásárt, ráadásul rekord számú szavazat érkezett, a szebbnél szebb helyekre, végül magyar siker született!

Nincs is annál szebb, mint az ünnepek közeledtével a szépen kivilágított karácsonyi vásárban sétálgatni egy finom forralt bor és kürtős kalács társaságában, főleg, ha a hó is szállingózik. Szerencsére Magyarországon szebbnél szebb vásárokba látogathatunk el, sőt, már egész Európában nálunk található a leggyönyörűbb.

A 24.hu írta meg, mekkora elismerésben részesült az Advent Bazilika, akik szavazási rekordot döntve érdemelték ki a European Best Destinations független utazással foglalkozó oldalának első díját, amit az olvasók szavaztak meg neki.

A hatalmas eredményről maga az Advent Bazilika is büszkén számolt be, hiszen évről évre parédás rendezvénysorozatot és látványvilágot felvonultató vásár méltán az egyik kedvence a fővárosba látogató hazai és külföldi közönségnek is. Az online szavazáson összesen 39448 szavazatot kapott a 289714 voksból, ami eddigi rekordnak is számít egyben. Az elfogulatlan döntést mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy 116 országból érkeztek a véleménynyilvánítások. 

A győzelemhez a Bazilika előtti, jégpályával is rendelkező családi vásár már a tavalyi évben is közel volt, akkor a képzeletbeli dobogó második fokáig jutott. A bécsi és brüsszeli pazar karácsonyi vásárokat is maga mögé utasította, ezzel is bebizonyítva, hogy teljesen egyedi atmoszférája van, -egy gigantikus, 12 méteres karácsonyfával a közepén- így joggal érdemelte ki az elismerést. 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Facebook

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!