Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ettől az asztaltól nem kell felállnod, mert az ebédet ülve is elkészítheted

Egy nagyon szuper asztal azoknak, akik nem szeretik otthagyni az társaságot azért, hogy a tűzhely mellett főzzenek és tálaljanak fogásokat.

Nem egy egyszerűen kivitelezhető, viszont nagyon izgalmas ötlet a BBQ, vagy grillező asztal, ami egy asztal közepébe épített fém vályút takar, amiben parázs, fölötte pedig a húsok sütésére szolgáló rács van.

Egy grillezésnél általában a sütő körül egy külön világ alakul ki, ahol a sütést végző személy csipesszel a kezében ácsorog és aki mellé néha odaáll valaki beszélgetni, a társaság másik fele pedig az asztaloknál ül. Ezt a falat dönti le az asztal, amit mind egyszerre körülülhetünk, miközben mind egyszerre süthetünk rajta.

Ebben a posztban pontosan leírták a készítők, hogy miből és és milyen méretben készült ez az asztal, illetve ilyen problémákkal kell számolnia annak, aki nekiáll. Sem kisgyerekes környezetbe, sem túl sok alkohol mellé nem javasolnám a használatát, egyébként nagyon csábító, hogy egy grillpartin is végre mindenki együtt ülhet és ehet az asztal körül.

Még több érdekes cikk a Gardenistán.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instructables.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!