Erre a 9+1 tuti dologra használd az üres vizes palackod!

Van egy csomó kiürült fél vagy másfél literes vizes palackod? Tudod jól, hogy nem jó kikukázni őket, inkább hasznosítsd újra mind - rettentő jó ötletek vannak itt.

Szeretjük azokat az ötleteket, amik tényleg, de igazán hasznosak, és a természetet is kímélik. Tudjuk, hogy sokkal egyszerűbb eldobni a már nem használt szemetet, így az üres műanyag üvegeket is, de ha egy picit is a szíveden viseled a környezetedet, ezekből a PET-palackos ötletekből meríthetsz, mert tényleg tök jók! 9+1 tipp.

Ezt is nézegesd meg!

19 oltári konyhai kütyü gyerekeknek

(forrás: goodhousekeeping)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.