Ennyit a fokhagymapucolásról!

Tudjuk, volt már mindenféle rendhagyó tippünk fokhagymapucolásra, de ez most tényleg viszi a prímet!

Szuperegyszerű időspóroló trükk. Mert a fokhagymapucolás nem a kedvenc foglalatosságunk - büdös, macerás. Szétszedni a fejet, levágni a végeket, leszedegetni a héjakat az utolsó szálig, majd jön a nyomás, lapítás, vágás, aprítás vagy esetleg reszelés.

Témába vág!

Mi mostantól fix, hogy így pucolunk fokhagymát - ti is?

Na most, ez a trükk főleg azoknak hasznos, akik vendégeket várnak, kondér fokhagymakrémlevest készítenek épp, vagy átlagtól eltérően imádják hatalmas mennyiségben fogyasztani a hagymafélék e szagáról elhíresült tagját. Ugyanis ezzel egy egész fej összes gerezdjét lefejtheted és megszabadíthatod a héjától fél perc alatt! És jöjjön a trükk:

Na? Mondjátok, hogy kipróbáljátok! Erős markú férfiak/nők abszolút előnyben.

(via huffingtonpost)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek