Ennél gyönyörűbb és nőcisebb tortákat a héten már nem látsz

Barokkos-szecessziós, aranyozott, szomorúan hulló szirmú virágok díszítik az eszméletlen szép tortákat - Julie Simon los angelesi művész és cukrász tortáitól eláll a szavad.

Julie Simon és Gillian Wynn 30 évvel ezelőtt találkoztak a Yale Egyetemen - ma mindketten Los Angelesben élnek, és együtt vezetik a Julie Simon Cakes vállalkozást és weboldalt, ahol Julie olyan tortákat süt, hogy szem nem marad szárazon, Gillian pedig chief executive-ként járul hozzá az üzlet sikerességéhez.

Ő Julie, aki ezeket a pompás tortákat elhozza nekünk - amiknek ráadásul minden részük ehető!! (Igen, a virágok is...)

Weboldalukat itt találod, Instagramjukat pedig itt!

A cukrászatot abszolút autodidakta módon tanulta, mára viszont igazi celebritás-kedvenccé vált - többek közt Kylie Jenner gyermekének első szülinapjára is ő készítette a cukorkörhintás-lovacskás tortát.

ÍME a Jenner-gyermek tortája:

Mutatunk még pár csodát Julie-tól, nézzétek:

Ezt is nézd meg!

Dinara Kasko az egyik legnagyobb zseni, ha cukrászatról van szó - nem bírunk betelni vele

via

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!