Ennél gyönyörűbb és nőcisebb tortákat a héten már nem látsz

Barokkos-szecessziós, aranyozott, szomorúan hulló szirmú virágok díszítik az eszméletlen szép tortákat - Julie Simon los angelesi művész és cukrász tortáitól eláll a szavad.

Julie Simon és Gillian Wynn 30 évvel ezelőtt találkoztak a Yale Egyetemen - ma mindketten Los Angelesben élnek, és együtt vezetik a Julie Simon Cakes vállalkozást és weboldalt, ahol Julie olyan tortákat süt, hogy szem nem marad szárazon, Gillian pedig chief executive-ként járul hozzá az üzlet sikerességéhez.

Ő Julie, aki ezeket a pompás tortákat elhozza nekünk - amiknek ráadásul minden részük ehető!! (Igen, a virágok is...)

Weboldalukat itt találod, Instagramjukat pedig itt!

A cukrászatot abszolút autodidakta módon tanulta, mára viszont igazi celebritás-kedvenccé vált - többek közt Kylie Jenner gyermekének első szülinapjára is ő készítette a cukorkörhintás-lovacskás tortát.

ÍME a Jenner-gyermek tortája:

Mutatunk még pár csodát Julie-tól, nézzétek:

Ezt is nézd meg!

Dinara Kasko az egyik legnagyobb zseni, ha cukrászatról van szó - nem bírunk betelni vele

via

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

#HÁZICSEMEGE: Kanálka

Egy testvérpár áll a Kanálka mögött, akik az egészséges életmód jegyében varázsolnak az asztalokra különféle krémeket, zöldségszirmokat és chutney-kat, a vásárlók legnagyobb örömére.

Macsuga Viktória

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!