Elő a turmixgéppel!

Kicsit szétszórt vagyok, ezért számtalanszor elfelejtem, hogy vendégeim jönnek. A barátaim általában elvárják, hogy legyen nálam valamilyen étel.

Ilyenkor előkerül minden konyhák legfontosabb gépe, a turmix. Belekerülhet bab, sajt, hal, és végtelen sokféle alapanyag, néhány finom ízesítő, és kész is a krém.

Indulhat a kártyacsata!

Ha egy kicsit mélyebbre gondolunk, akkor beláthatjuk, hogy ily módon egy nagyon gazdag és értékes étel készíthető. Ráadásul gyorsabban, olcsóbban, mintha a boltban vennénk valamit. Gondolok itt tízóraira és reggelire a gyereknek vagy magunknak. Egyébként ez az egészséges étkezés egyik alapköve: mindig tudjuk, hogy mit eszünk. Egy otthon készített krém, hozzá egy házi sült, van-e ennél finomabb szendvicsbe való?

Csípős vörösbabkrém paradicsom kockákkal recept

„Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!”

Buday Péter

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?