Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztően romantikus fotók készültek erről a jegyes párról egy élelmiszerboltban

A szerelmesek nagyon élvezték a bolti fotózást, a vásárlók kevésbé. Néhányan kissé zavartan fogadták a nagy felhajtást, nem értették, mi történik.

Többségünk bevásárolni jár az élelmiszerboltokba, mások úgy tűnik, hogy ismerkedni. Na jó, Alexandra Darch és Dylan Smith szerelmének története azért nem egy bevásárlással kezdődött. Három éve mindketten a floridai Publix boltban kezdtek dolgozni, Alexandra kasszás volt, Dylan pedig besegített az élelmiszerboltban. A most 22 éves nő mindig éjszakai műszakba kérte magát, hogy találkozni tudjanak. A munkakapcsolatból gyorsan szerelem lett, nemrégiben a lánykérés is megvolt.

A jeles alkalomról szerettek volna egy fotóssorozatot, amit először a szabadban készített volna el fotósuk, de a tervüket a rossz időjárás átszabta. Az, hogy az eljegyzési fotók az élelmiszerboltban készüljenek, Alexandra ötlete volt.

Dylan először szkeptikusan állt a dologhoz, mondván a fotók nem adnák vissza azt a különleges kapcsolatot, ami kettejük között van. Mikor kézhez kapták a fotókat, rájöttek, hogy nem is dönthettek volna jobban. A fotók visszarepítették őket az időben, találkozásuk első pillanatához. 

A szerelmespár a fotózás estéjén nem volt egyedül a boltban. Vásárlók hada vette őket körül, akik zavartan nézték, miért pózolnak egy bevásárlókocsival, csókot váltva egymással. Néhányan azonban megjegyezték, mennyire jól mutatnak együtt.

Dylan és Alexandra 2020. januárjára tervezik az esküvőjüket, amire a bolt dolgozóit is meghívják, a tortát pedig a helyi pékségből rendelik majd. Sok boldogságot nekik! 

Ezeket olvastad már?

via People

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!