Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elég komoly divat lett zuhanyozás közben sörözni

Annyira felkapott lett a zuhanyozás közbeni sörözgetés, hogy már egy külön márkát is készítettek hozzá, ami új dimenzióba emeli a tisztálkodás közbeni alkoholfogyasztást.

Merthogy eddig ugye csak arról hallottunk, hogy vannak, akik a kádban ejtőzéshez szívesen kortyolnak egy pohár vörösbort, vagy izgalmasabb estéken pezsgőt, mindezt azért, hogy még tökéletesebb legyen a vízben és habok közötti ellazulás. A zuhanyozás persze más műfaj, ott leginkább a zuhanyrózsába kapaszkodva énekelgetünk, és optimális esetben csak a szappanért vagy a tusfürdőért nyúlunk. 

Mindez egy ideje megváltozott és új idők köszöntek be a zuhany alatt, egészen pontosan azóta, hogy nagyjából 31.000 Instagram-felhasználó elindította a #showerbeer hashtaggel ellátott posztmozgalmat, ami a zuhany alatti sörözést népszerűsíti.

A fotókkal is illusztrált kikapcsolódás lényege, hogy állj be a zuhany alá és sörözz, mutasd meg, hogy csinálod!

A vizes és sörös attrakciókra a sörgyártók is hamar felfigyeltek, akik közül a svéd PangPang sörfőzde reagált a leggyorsabban, és piacra dobta a zuhanysör elnevezésű termékét.

A kis üvegekben kapható, kifejezetten zuhanyzás alatti sörözéshez tervezett frissítő állítólag „édes és erős”, az apró üvegbe töltött sör pedig 10%-os alkoholtartalommal bír, hogy az a három korty is gyors eufórikus élvezethez juttassa a zuhany alatt italozókat.

Az eddig tesztelők szerint nagy előny, hogy pár korttyal kivégezhető a kis üveg, így egy 5-10 perces tusolás alatt tökéletesen elegendő mennyiségű sörhöz lehet jutni. A pozitív fogadtatás ellenére a közösségi médiában azonban sokan tartanak attól, hogy könnyen baleseteket okozhat a „lórúgással” felérő kis üveges sör, hiszen nem biztos, hogy a meleg vizes zuhanyzás és a sör együttes hatása száz százalékig jótékony hatással van a zuhany alatt sörözőkre.

Ez is érdekelhet!

(via TheKitchn)

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!