4 egészséges étel, amiből megárt a sok

Időről időre feltűnnek régi-új élelmiszerek, amiket piedesztálra emelve mindenki be akar iktatni az étkezésébe jótékony hatásai miatt. Ezeknek az ételeknek a híre nem alaptalan, de azért, mint mindent, módjával kell fogyasztani az egészséges étkeket is. Összegyűjtöttünk 4 olyan ételt, amit csak mértékkel együnk!

Az egészséges ételek sora kimeríthetetlen: vannak klasszikusok, és mindig érkezik egy-egy új alapanyag, ami bővíti a sort. Bár elsőre nem gondolnánk, hogy túlzásba lehet vinni a fogyasztásukat, mégis úgy néz ki, hogy ez igenis lehetséges. Jöjjön 4 olyan egészséges étel, amiből megárt a sok.

Források: 1., 2.


Még több életmódcikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

5 étel, ami fiatalon tartja a bőrt

Habár ma már rengeteg csúcstechnológiával fejlesztett csodakrémet találunk a szépségápolás piacán, a legtöbbet mégis a helyes táplalkozással tehetünk bőrünk egészségéért. Hétköznapi ételekről van szó, amik más és más tulajdonságát védik a bőrünknek, úgy mint a feszessége vagy éppen a puhasága. Most mutatunk neked 5 olyan ételt, aminek fogyasztásával úgy érezheted, sokáig huszonéves maradsz!

Balogh Lilla

További cikkek