Ebben a budapesti étteremben vacsorázott Ed Sheeran

A hétvégén rendezték meg Budapesten az MTV (Music Television) európai zenei díjátadóját, az EMA-t, melynek alkalmából az angol énekes-dalszerző, Ed Sheeran is Budapesten töltötte a szombat estét, ráadásul nem is akárhol.

Milyen lehet a világ egyik leghíresebb énekesének élete? Erre a kérdésre valószínűleg igen kevesen tudják a választ, mi viszont el tudjuk képzelni, milyen elképesztően pazar éttermeket kóstolhat végig az az ember, aki hétről hétre más és más városokban koncertezik.

Az angol énekes, Ed Sheeran éppen Budapesten töltötte a hétvégét az MTV EMA (Music Television European Music Awards) kapcsán, szombat este pedig a város egyik legjobb, Michelin-csillagos éttermében, a Textúrában járt.

A különleges alkalomról még fotó is készült, Sárközi Ákos feleségével közrefogva készített egy képet az énekessel:

Ed Sheeran még a Textúra konyhájának csapatával is készített néhány fotót.

A szivárvány színeiben tündökölt az idei MTV EMA, hiszen a népszerű gála 2021-ben az LMBTQ+ közösségek elfogadásának témáját tűzte ki zászlajára.

Ennek jegyében a zenecsatorna ismét egy stílusos és emlékezetes show-műsorral készült, ahol a nemzetközi popszakma nagy és feltörekvő tehetségei egyaránt megjelentek egy-egy produkció vagy díjátadás erejéig. Így lehetett, hogy a magyarországi színpadon egymást váltotta az alternatív rock közkedvelt bandája, az Imagine Dragons, a reggaeton új királya, Maluma, az európai díjátadó történelmében először transznemű előadóként színpadra lépő Kim Petras, valamint a folkzenészből a világ egyik legnagyobb popsztárjává avanzsált Ed Sheeran.

Címlapkép: Heinz/Youtube


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek