Less be Will Smith konyhájába, amelyben előtte sose főzött senki

A színésznek ez a nyolcadik luxusotthona, a benne levő csodás konyhát pedig nemrégiben ő próbálhatta ki először.

Will Smith nem kevesebb, mint hét pazar ingatlannal rendelkezett, amikor is úgy érezte, mindez nem elég, és szüksége van egy nyolcadikra is. Will Smith és felesége azután szerezték be a Hidden Hills-i luxusingatlant, miután a nyilvánosság előtt is felvállalták: nyílt kapcsolatban élnek.

Már kívülről nézve is igazán pazar a látvány

Ezt a csodás ingatlant mintegy 11,3 millió dollárért (3,52 milliárd forintért) vásárolták, aminek ők lesznek az első lakóik, hiszen csak tavaly fejezték be az építkezést. Az elkészült ház hat hálót és nyolc fürdőt számlál, ezen kívül pedig rendelkezik moziteremmel és edzőteremmel is. Utóbbiban valószínűleg rengeteg időt tölt majd Will, hiszen keményen dolgozik azon, hogy leadja aputestét.

A kerthelyiségben egy hibátlan grillterasz is található

Az egész ingatlan minimalista stílust kapott, így természetesen a konyha is ez alapján lett megalkotva: leginkább egyszerű fabútorok találhatóak benne, és egy hatalmas márvány asztal bárszékekkel.

Csodás kilátás nyílik a konyhából a kertre

Az étkezőbe is ezen alapelveket követve kerültek a bútorok. Semmi túlzsúfoltság, helyette hatalmas terek mindenütt. Egy ilyen étkezőben igazán fantasztikus lehet étkezni!

Az ablak lényegében festményként is funkcionál

Ti szívesen főznétek Will Smith konyhájában?

Forrásunk volt.

Képek: Realtor.com


Ezeket a sztárlakásokat láttad már?

Címlapról ajánljuk

További cikkek