Már György herceg is evett ebből a rovarból

A kis trónörökös Bear Gryllssel való találkozása során kóstolta meg azt a bizonyos rovart.

Mint kiderült, György herceg rajong Bear Grylls túlélőműsoráért a Netflixen. A legtöbb gyereknek nem adatik meg, hogy találkozzon egy hírességgel, akiért szívből rajong, de a királyi család tagjainak mindez természetesen csak egy telefonhívásába kerül. Katalin hercegné tehát rácsörgött Bear Gryllsre, és rávette, hogy látogassa meg őket, ő pedig örömmel tett eleget a kérésnek.

A híres túlélő egy interjú során mesélt a találkozásukról, amikor is a riporter rákérdezett: „Te bátorítottad leendő királyunkat, hogy hangyát egyen, ugye?"

Ahogy beszélgettünk, egy hangyaraj futott át a lábán, ő meg nézett rám azokkal a csodálkozó, tágra nyílt szemeivel, mire én: „Gyere, megkóstolunk egyet!"

– válaszolta Grylls.

György pedig szíves örömest megkóstolta a hangyát, ami meglepően lázba is hozta a 8 éves kisfiút. Grylls elmondta, mekkora megtiszteltetés számára, hogy ő ismertethette meg a rovarfogyasztással a herceget.

Forrásunk volt.


Még több a királyi családról:

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek