Kiakadtak Drew Barrymore rajongói a színésznő pizzareceptjén

Drew Barrymore igencsak megosztotta TikTok követőit egészséges pizzareceptjével, bár nincs kizárva, hogy nagyon finom a végeredmény.

Drew Barrymore nemrégiben regisztrált a TikTokra, ahová rendszeresen posztol vicces videókat. A napokban is közzétettet egy felvételt, mellyel igencsak megosztotta követőit. A rengeteg hozzászólást kapott videón olyat tesz a színésznő, mellyel az olaszok biztosan nem értenének egyet, de a pizzakedvelők hátán is felállhat a szőr.

Drew ugyanis lekaparja a pizzáról a feltétet és hozzákeveri a salátájához, majd ezt fogyasztja el. A színésznő ezt a fogást (már ha nevezhető annak), pizzasalátának nevezte el.

Azokon a napokon, amikor próbálod kikerülni a tésztaevést... Biztos vagyok benne, hogy sok ember arra gondol majd, hogy hogy voltam képes ezt tenni egy pizzával. És megértem. Bűnösnek érzem magam emiatt

– mondta a színésznő.

Persze a sztár azért eszik rendesen is a pizzából, hiszen jól látszik a videón, hogy a kutyulása előtt és után is beleharap egy szeletbe.

@drewbarrymore

Wait for it…🍕🥗

♬ original sound - Drew Barrymore

Hogyan néz ki Drew receptje?

Kezdésként lekaparja az olivás-sajtos feltétet a pizzáról, majd egy kevéske salátát tesz hozzá, valamilyen szószt önt rá, végül mindezt összekeveri és elfogyasztja.

A recept persze igencsak megosztotta a felhasználókat, bár valószínűleg Drew is erre számított. A hozzászólók között azonban akadnak, akik imádják és viccnek fogják fel az egészet, hiszen látszik, hogy Drew eszik azért pizzát. Egyébként néhányan elárulták, hogy ők is fogyasztják így néha ezt az ételt, tehát nem a színésznő az egyetlen, akinek eszébe jutott ez a furcsa párosítás.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Drew Barrymore Instagram


Még több sztár:

Címlapról ajánljuk

További cikkek