Dorkó Ilona

Nagyon szeretek főzni a világ összes konyhájából. Az ázsiai konyhát kimondottan kedvelem, de az olasz és a spanyol sem áll messze tőlem.

Név: Dorkó Ilona

Életkor: 51

Foglalkozása: volt vendéglátóipari eladó /felszolgálónő/

Kedvenc ízvilág: ázsiai

Kedvenc szakács: Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: chorizos,sültbabos rizottó

Kedvenc recept: dupla trappista sabayon fekete kagylóvalSaját specialitás: shoarma fokhagymaszósszal, salátával és samballal

Imádok nyáron kertészkedni, saját zöldségféléket, gyümölcsöket termeszteni, majd ezeket sajátos módon feldolgozni, és sajtokat készíteni

Imádom magam körül a rendet és a tisztaságot, így erre mindennap időt szakítok.

Imádok öltözködni és a magam által megálmodott ruhadarabokat megtalálni a világhálón.Nagyon szeretem az egyedi és a márkás cuccokat, lehetőleg csak egy darab legyen a világon, az is rajtam.

Nem szeretem, ha az emberek megjátsszák magukat, fönnhordják az orrukat, nem egyenesek, nem korrektek és nem jelennek meg pontosan a megbeszélt időpontra.Nem szeretem az okoskodókat, csak a professzionális embereket, akik tudják és értik is a dolgukat /sajnos az itthoni építőiparban ilyenek ritkák mint a fehér holló/.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Vendégváró falatok karácsonyra

Talán már ki is küldtük az első meghívásokat a családnak, barátoknak, meg is van a kiválasztott nap, most már csak egy dolog kell: vendégváró falatok karácsonyra. Az alábbi listából válogathatunk sósat, édeset, amit csak szeretnénk.