Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

DIY: készíts függőleges fűszernövénykertet a konyhádba!

Tárold szuperstílusosan a fűszernövényeidet a konyhában! Készítsd el velünk ezt a praktikus és trendi függőleges növénytartót! 

Kutatások igazolják, ha sok zöld növény vesz körül minket, akkor nem csak az egészségünk és az életminőségünk javul, de még tovább is élhetünk! A konyhai alapkellékek táborát erősítik a fűszernövények is, hiszen amellett, hogy otthonossá varázsolják a helyiséget, jól jön, ha kéznél vannak főzésnél.

Ha nincs túl sok helyed a konyhában, akkor is van egy remek hírünk: a függőlegesen elhelyezett szobanövények most elképesztően divatosak, így a fűszernövényeket is bátran tárolhatjuk függőkert formájában.Hogyan készítsd el? Az alábbi ötletet bárki megvalósíthatja!

Az elkészítése nem igényel nagy barkácstudományt, de bizonyos eszközökre szükség lesz: például egy körfűrészre. Három, egyenlő nagyságú lécből kell kivágnod egyenlő méretű köröket, amikbe majd a kaspókat illesztheted. A léceket menetes fémszálak tartják össze, az pedig, hogyan dekorálod a fát és a kaspókat, csak rajtad áll! Használd a fantáziád és a kreativitásod!

Ezeket olvastad már?

via FreshMommyBlog

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!