Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 tuti ötlet a fűszereid rendszerezéséhez

A tavaszi nagytakarítás alkalmával épp itt az idő a konyhában is rendet tenni! Légy úrrá a káoszon, rendszerezd a fűszereidet is!

Egyáltalán nem mindegy, hogy a fűszereket milyen módon tároljuk a konyhában, hiszen a főzés elengedhetetlen alapkellékei. Fontos, hogy könnyen elérhető, átlátható, egyszerűen tisztítható legyen a fűszertartónk. A következő megoldások között találsz modernt, letisztultat és egyedit is. Rendszerezd könnyedén a fűszereidet!

1. Loftkonyhákba igazi különlegesség

Nem egy átlagos fűszertartó, de a kedvelt loftlakások konyhájába éppen passzol. Ráadásul az összes olyan fűszer ráfér, ami egy főzéshez szükséges. Nagyszerűsége pedig éppen egyszerűségében rejlik: nem tudsz nagy kupit csinálni a polcain.

2. Hordozható fűszertartó

Ha nem szeretnéd, hogy szem előtt legyenek a fűszereid, akkor az éléskamrából egy laza mozdulattal a konyhába viheted őket. Átlátható tartó, rendkívül ízléses kis üvegekkel.

3. Aki szereti, ha a konyhapulton van, ami kell

Ha az a típusú háziasszony vagy, aki szereti, ha minden kéznél van, de tanácstalan vagy az ügyben, hogy rendszerezd a fűszereidet, akkor ez a megoldás neked szól. Egyszerű, átlátható, és még modern is.

4. Kreativitás szerelmeseinek

Nagy kedvencünk ez a fajta tárolási technika, hiszen nagyon ötletes, egyedi megoldás. A konyhapulton nem foglalja a helyet, a falon pedig jól mutat, hiszen a leguncsibb fehér konyhafalat is feldobja.

5. Minimalizmus felsőfokon

Minimalista, letisztult és nincs szem előtt. Aki a „konyhában rend a lelke mindennek” elvet vallja, annak kiváló rendszerezési tipp ez a megoldás: mindent a fiókokba.

6. Kicsi konyhába, nagy ötlet

A kémcsövek nagy divatjukat élik, amik valljuk be, egy csokorba szedve sem mutatnak rosszul. Kicsi konyhába tökéletes megoldás, hiszen kevés helyet foglal.

Ezeket olvastad már:


via GoodHouseKeeping
 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!