Czigléczky Tibor

Sosem vagyok recept hű, mindig a saját ízlésemnek megfelelően alakítom az ételek ízét.

Életkor: 39

Foglalkozás: Rendezvényszervező

Kedvenc szakács: Alain Ducasse, Takács Lajos, Eckhart Witzigmann, Huszár Krisztián

Specialitás: Libamáj pástétom mangóhabbal

Édesanyám és nagymamám hatására kezdtem el a főzés iránt érdeklődni. 10 évesen egy piskóta volt az első étel, amit sikeresen elkészítettem, és ez a siker inspirált arra, hogy képezzem magam, és tovább kísérletezzek a konyhában. Később rendezvényszervezőként és cégtulajdonosként ott álltam a szakácsok mellett a konyhában, és lelkes autodidaktaként szívtam magamba a tudást. Szerelemmé vált a főzés és szenvedélyesen kutattam, kutatom a mai napig az új ízeket, és amerre járok a világban gyűjtöm az új recepteket, szakácskönyveket. Közel 150 szakácskönyv van a gyűjteményemben. Szeretem a letisztult ízeket és a harmóniát. A minőségi kiváló alapanyagokat tartom a legfontosabb szempontnak a főzésnél.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

A legfinomabb hókifli

Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!