Életkor: 39
Foglalkozás: Rendezvényszervező
Kedvenc szakács: Alain Ducasse, Takács Lajos, Eckhart Witzigmann, Huszár Krisztián
Specialitás: Libamáj pástétom mangóhabbal
Édesanyám és nagymamám hatására kezdtem el a főzés iránt érdeklődni. 10 évesen egy piskóta volt az első étel, amit sikeresen elkészítettem, és ez a siker inspirált arra, hogy képezzem magam, és tovább kísérletezzek a konyhában. Később rendezvényszervezőként és cégtulajdonosként ott álltam a szakácsok mellett a konyhában, és lelkes autodidaktaként szívtam magamba a tudást. Szerelemmé vált a főzés és szenvedélyesen kutattam, kutatom a mai napig az új ízeket, és amerre járok a világban gyűjtöm az új recepteket, szakácskönyveket. Közel 150 szakácskönyv van a gyűjteményemben. Szeretem a letisztult ízeket és a harmóniát. A minőségi kiváló alapanyagokat tartom a legfontosabb szempontnak a főzésnél.