Csumázz epret pofonegyszerűen!

Létezik egy technika, amellyel eszméletlenül egyszerűen szabadíthatod meg az epret a zöld levelektől és még mástól is. Mutatjuk!

Oké, a legegyszerűbb persze az, ha az ember fog egy vágódeszkát, meg egy kést, aztán levagdossa a végét. Ez igaz, de a tizedik után már fogy a türelmünk, nem fogunk olyan pontosan célozni, és a végén belevágunk az értékes gyümölcsbe, aztán többet dobunk ki, mint kellene. Van egy olyan módszer, amellyel nincs kukába kidobott finom eper és pénz. Csak egy erős,újrahasznosítható szívószálra van szükségünk, amit az eper alján át kell döfnünk, a tetején pedig kitolódik a zöld szárrész, és már kész is vagyunk. Ezzel egyrészt kicsumázzuk, másrészt az eper belsejét is kivájjuk, ami a legízetlenebb, sőt, néha kissé fás is, tehát két legyet ütünk egy csapásra!

Hozzászólások

inf3rno

Nekem nem jön le, hogy ez miért jobb, mintha fogok egy csomót egymás mellé rakom ?ket, és egy vágással 10-nek szedem le a csumáját. Mindegy.

meli001

Mert ez így érdekesebb. Más funkciója nincs,.

Bogoj

ezzel a megoldással egy csomó epret kidobok. én egyszer?en megfogom a leveleket a végén, megtekerem, és lejön. és nem kell kidobni az eper közepét, ami egyébkén nem szokott sem fás, sem ízetlen lenni.

Törölt felhasználó

Ezzel a módszerrel kb. tízszer tovább tart, mindenki úszik a piros lében, és a hatodik elgörbült szívószál és negyed kiló össze-vissza lyukasztott eper után mindenki az idegosztályon folytathatja a csumázást. Éles kis kés sokkal pofonegyszer?bb. És én sem ettem még fás epret.

Kucika75

Fás eper? Ki ez a génusz???

Törölt felhasználó

inf3rno / inf3rno :D Nem gondoltad át mit írtál! :D egymás mellé 10 epret és egy vágással levágod a zöldjét??? :D Nem jártál még ezek szerint konyha közelében! :D

Törölt felhasználó

Nem ? írta! csak elé rakták! Mondjuk én még eddig sosem találkoztam fással... bár bevallom hogy mostanában inkább importott veszek mert így sporolok úgyan azért több ezer forintot A másik meg az hogy semmi nem igaz abból hogy az import rosszabb ahogy a média el?adja...érdekes egyik szakért? aki azt állítja hogy rosszabb a behozott mint a magyar .. nem meri azt vállalni hogy bekötik a szemét és úgy mond róla véleményt... ;) Ja még annyit hogy ezért is halálos betegek a mai fiatalok mert amiben van vitamin az nem jó...

Címlapról ajánljuk

További cikkek