Így szabadítsd meg a csonthéjasokat a köpenyüktől

A csonthéjas magvak sokak kedvenc nasijai közé tartoznak, de gyakran kerülnek tortába, süteményekbe vagy mindezekre dekorként. A rajtuk lévő vékony, hártyaszerű réteg viszont ronthat az ízélményen kissé kesernyés ízével, ezért mutatunk nektek egy nagyon egyszerű módszert, hogyan tudtok megszabadulni tőle.

A csonthéjasok, mint a mandula, dió, földimogyoró és társaik mind nagyon jól mutatnak desszertekben, de felhasználás előtt érdemes megszabadítani az őket borító vékony hártyaszerű rétegtől. Íme, egy hétköznapi, de annál praktikusabb tipp, hogyan tisztítsd meg a csonthéjasokat!

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...