CSOKIMOUSSE 1 hozzávalóból pár perc alatt!!!

Ha van otthon étcsokoládéd megy egy jó kézi habverőd, meg is oldódott az esti édességigényed. Gyors, isteni, könnyű.

Az 1 összetevős CSOKOLÁDÉ MOUSSE elkészítése:

1. Vegyél kb. 300 gramm jó minőségű étcsokoládét. Aprítsd fel kisebb darabokra.

2. Tedd egy lábosba a csokit, és öntsd fel annyi vízzel hogy épphogy ellepje.

3. Lassú tűzön olvaszd fel a csokit a vízben, kevergesd, majd öntsd át egy keverőtálba.

4. A keverőtál alá tegyél egy nagyobb tálat, abba pedig jeget. Így hűl a csokid.

5. Kezd el kézi habverővel alaposan, amíg nem kapsz csodásan krémes állagot.

6. A videón némi nagy szemű sót hintenek rá, próbáljátok ki!

De természetesen mehet rá tejszínhab is :)

Ezt is nézd meg!

Verj tejszínhabot egyetlen befőttes üvegben!

(cikkfotó: FLickr/Luisa Contreras)

Címlapról ajánljuk

További cikkek