Az 1 összetevős CSOKOLÁDÉ MOUSSE elkészítése:
1. Vegyél kb. 300 gramm jó minőségű étcsokoládét. Aprítsd fel kisebb darabokra.
2. Tedd egy lábosba a csokit, és öntsd fel annyi vízzel hogy épphogy ellepje.
3. Lassú tűzön olvaszd fel a csokit a vízben, kevergesd, majd öntsd át egy keverőtálba.
4. A keverőtál alá tegyél egy nagyobb tálat, abba pedig jeget. Így hűl a csokid.
5. Kezd el kézi habverővel alaposan, amíg nem kapsz csodásan krémes állagot.
6. A videón némi nagy szemű sót hintenek rá, próbáljátok ki!
De természetesen mehet rá tejszínhab is :)
Ezt is nézd meg!
Verj tejszínhabot egyetlen befőttes üvegben!
(cikkfotó: FLickr/Luisa Contreras)