Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csodás filmet készített a CNN Budapest top éttermeiről

Budapesti éttermek séfjeivel készített interjút a CNN. 23 perces elképesztően szép videóban mutatja be sorra a helyeket, amiket mindenkinek látnia kell.

A CNN-en is elindultak a világhír felé a budapesti gasztronómiai élet kihagyhatatlan éttermei, a csatorna ugyanis „Feast on Budapest”, azaz Lakoma Budapesten címmel forgatott kisfilmet a méltán híres helyekről. A 23 perces film igazi vizuális orgia a szemnek, pazar ételkülönlegességeket csodálhatunk meg benne, és az egyes éttermek top séfjei is megszólalnak. Mesélnek a helyekben rejlő különlegességekről, amik miatt nemcsak a hazai közönségnek, de a távolról érkező turistáknak is érdemes ellátogatni hozzájuk.

A szelekcióba olyan fine dining nagyágyúk kerültek be, mint a Costes, a Stand, a Babel, továbbá a New York Kávéház és végül, de nem utolsó sorban a Salt. A séfek hivatástudatáról és munkafolyamatairól a kisfilm hossza ellenére rengeteg hasznos információt tudunk meg. Az éttermek sorrendjében bemutatkozik Miguel Vieira, Széll Tamás, Veres István, Abrudán Zsolt, továbbá Boldizsár Máté és Tóth Szilárd is.  

A narrátor Jókuti András (gasztroszakértő) humorosan indítja útjára a csodásan fényképezett filmet, amikor közli, „aki nem akar meghízni, ne látogasson Budapestre.” Természetesen minden kockájából az derül ki, hogy nagyon is érdemes. 

Dobpergés...a kisfilmet ITT nézhetitek meg!

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!