Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés leveskockával főzött a Michelin-csillagos séf, lehullott a lepel

“Nem kell tudniuk a vendégeknek” - közölte az üzletvezetővel Karunesh Kannah séf, aki David Beckhamnek, Charlize Theronnak is főzött már ínycsiklandó fogásokat.  

Csirkehúsos leveskockákat használt a Michelin-csillagos séf a vegetáriánus és vegán ételekhez anélkül, hogy erről a vendégeket tájékoztatta volna.

Amikor már hat beosztottja is jelezte az ellenérzéseit és aggályait ezzel kapcsolatban, egyszerűen elhárította őket azzal, hogy a vendégeknek nem kell tudniuk róla, mit tartalmaz a vacsorájuk.

Ezt láttad már?

Király Linda gyomrának 4/5-ét kivették, címlapra került az egyre karcsúbb énekesnő

Mr. Kannah, a Tamarind nevű indiai étteremlánc séfje elismerte, hogy húsleveskockát használt az éttermeiben. Az egész történet egy munkahelyi megbeszélésen robbant ki, amit az egyik menedzserasszisztens hívott össze, hogy jelezze a problémát, és ami után el is veszítette a munkáját. A Tamarind igazgatója megvédte a séfjét és kijelentette, hogy az érintett dolgozónak távoznia kell a csapatból.

Közben Mr. Khanna elismerte, hogy csirkehúsos leveskockákat használt az ételekhez.

Mafis Ali menedzserasszisztens a sous chef-fel is megosztotta, hogy csirkehúsos leveskockákat használnak a konyhán a vega ételekhez, kérte, hogy közöljék a pincérekkel, de a kérést elutasították. Ezután a senior chef-ekhez fordult, és számos visszautasítás után végre 2018 júniusában a személyzet hat tagja megbeszélést kezdeményezett a séffel.

Mr Khanna, aki többek között a Four Seasons konyháján tanulta a szakmát, mindezek után is kiállt amellett, hogy nem közli az étterem vendégeivel a továbbiakban sem, csirkehúsos kockákat tartalmaznak a vegetáriánus és vegán fogások.

A menedzserasszisztenst ugyan elbocsátották, de kártérítésként a munkaügyi bíróság egy hónapnyi munkabért ítélt meg neki, a jogi eljárások pedig folytatódnak.

Ezeket láttad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

lternesz
lternesz Thu, 2019-07-04 10:35

Bunkó és közveszélyes. Az ilyeneket nem érdekli például, ha valaki mogyróra érzékeny, azután csodálkozik, hogy egy vendége élete végéig lebénul. Ezeket örökre el kellene tiltani, hogy másnak főzhessen.