Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A CSI szexi nyomozónőjének otthona extramodern

Marg Helgenberger Los Angeles-i otthonába bármelyikünk beköltözne, az egészen biztos. 

A CSI dögös nyomozónőjét alakító Marg Helgenberger alaposan meglepett minket. A színésznő Los Angeles-i otthona négy háló- és három fürdőszobás, extramodern otthon.

A konyha, nappali és étkező hármasa nagyon erős: tágas terek, nagy ablakok és a fa, mint főszereplő köti össze a tereket. A kilátás pedig magáért beszél.

A fa és a konyhában a márvány munkalapok nagyon jól kiegészítik egymást. A márvány pedig az étkezőasztalon is visszaköszön fekete székekkel. A tér ugyan nem túl tágas, de ezt ellensúlyozza a hatalmas, tolóajtós terasz, ami ha nyitva van, kitárul a világ: gyakorlatilag egész Los Angeles a színésznő lábai előtt hever.Letisztult modernség, minimalizmus a felsőfokon, mégis van benne valami báj és rendszerezettség. Az óriási beépített fa szekrények mindenhol külön jó pont, van tárolóhely bőven. 

Kevésbé harsány, inkább a föld színek uralkodnak a lakásban, ahova egy kis színt a nap és az égbolt árnyalat változásai csempésznek be.

A lakás érdekessége, hogy az egyik helyiségből a másikba érve még friss levegőt is szívhatunk. Nagy gesztusra vall, hogy a ház kialakítását egy fához mérték, és ehhez alkalmazkodva, sajátos módszerrel alakították ki a tereket.Barátságos, modern, divatos, mégsem túlzó, inkább stílusosan elegáns ez a Los Angeles-i otthon, mi most 3.8 millió dollárért eladó.


Nektek tetszik?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!