Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 irtó trendi tipp a konyhába, amit akár te magad is megvalósíthatsz

Ami a 2020-as konyhatrendeket illeti, biztos tartogat az év még nagy meglepetéseket, de ha te már most trendi akarsz lenni, akkor mutatunk pár menő konyhát. Inspirálódj!  
Bár a fehér konyha gyakorlatilag sosem megy ki a divatból, tartogat az év új irányvonalakat is. Valósítsd meg álmaid konyháját az új trendek segítségével!
 

Éléskamrák újratöltve

Nincs egy csepp hely sem már ahhoz, hogy legyen egy külön éléskamrád? Nem kell mást tenned, csak tegyél egy ajtót a nyitott polcok elé, és máris van egy zárt helyiséged.
 
 
 
 

A mennyezet

Ne felejtsd el a konyhai mennyezetet! Adj neki egy menő színt vagy fa burkolatot, meglásd, teljesen mást mutat majd az összkép, mint addig. 
 
 

Tapéta a konyhában? 

Igen, miért ne! Fantasztikusan mutat, és felfrissíti a helyiséget. Egyetlen tippünk, hogy ne a tűzhely köré tapétázz, hiszen ott könnyen koszolódhat, és hamar csúnyává válhat a fal.
 
 
 

Tálak mindenütt!

Szereted, ha a legszebb tányérjaid szem előtt vannak? Akkor van egy jó hírünk: most érdemes újra kitenned őket a polcra, szekrényre, mert ismét nagy divat. 
 
 
 

Nyitott polcok

2019 végén már érezhető volt a változás szele, ami a polcokat illeti. Mindenesetre igazán trendivé varázsolhatod a kedvenc helyed, ha a zárt polcrendszereket elfelejted. 
 

Természetes faburkolat a konyhába

Az egyszerű, sima fehér fal helyett most akár fával is beburkolhatod a konyhát. 
 

Több anyag egy helyen

Nem kell egyetlen egy textúrára hagyatkozni a konyhában. Bízd magad egy kicsit a képzeletedre. Nem lesz nehéz megvalósítani, hidd el. 
 
 
 

Ne félj a színektől!

Attól függetlenül, hogy még mindig közkedvelt szín a fehér, nyugodtan használj színeket a konyhában. Jól fog állni neki!
 
 
 

Konyha a nappaliban? Igen!

Az sem baj, ha a konyha és a nappali közti határ kicsit elmosódik. Legyen nyitott, egybefüggő a két helyiség, amit lengőpolcokkal össze is köthetsz. 
 
 
 

Rejtsd el, amit nem akarsz látni!

Teljesen kivagy a szagelszívótól? Akkor amennyire csak tudod, rejtsd el a szem elől!
 

Apró trükkök, átalakítások, amikkel igazán modern és trendi konyhatulajdonossá válhatsz. Neked melyik jön be a legjobban? 

Ez is érdekelhet: 

via Countryliving

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!