Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cindy Crawford 53 évesen is bombanő: ez a szupermodell titka!

53 évesen is bomba nő Cindy Cindy Crawford, akinek szépségén és alakján úgy tűnik egyáltalán nem fog az idő.

Cindy Crawford idén februárban lett 53 éves. Hihetetlen, ugye? 

A modell karrierje 1986-ban New Yorkban indult és pillanatok alatt a legkeresettebb modellek közé került. A legnagyobb divattervezők foglalkoztatták, magazinok tucatjai címlapján szerepelt. 1991-1995 között Richard Gere felesége volt, majd 1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akitől egy fia és egy lánya született. Kétgyermekes anyukaként az egykori szupermodellen mit sem fog az idő vasfoga, közösségi oldalainak fotóiról árad a tökéletesség, a harmónia és a béke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

A szuper fotók és a bomba alak ellenére, Cindy Crawford őszintén beszélt a Dujour magazinnak arról, hogy ijesztő volt számára az öregedés. De azt is elmondta, hogy nem akarja az ötvenes éveit azzal tölteni, hogy a húszas évei után sóvárog. Számára is nehéz elfogadni, hogy nem tudja ugyanazt hozni, amit 20-25 éves korában, és néha szeretné, hogy olyan dereka és bőre legyen, mint fiatalon volt, de békében él 53 éves önmagával is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cindy Crawford (@cindycrawford) által megosztott bejegyzés,

Mi a titka?

  • Komoly gondot fordít a bőre ápolására: szerinte a nappali bőrápolás a védelemről, az éjszakai pedig a helyreállításról szól – erre mindennap figyel.
  • Szerinte a szépség titka az, hogy nincs titok. Egyszerűen csak legyünk következetesek: ne dohányozzunk, igyunk sok folyadékot, aludjunk sokat.
  • Kombinálja a kardió- és a súlyzós edzéseket, és rendszeresen jár túrázni a barátnőivel.
  • Minden reggelt egy nagy bögre zöld teával és fehérjedús reggelivel indít. Minden nap eszik egy salátát, de alkalmanként persze eszik csokit és iszik koktélokat is, viszont nem fogyaszt rendszeresen rizst, kenyeret és tésztát. 

A modell hitvallása: „csináld 80 százalékban jól az idő 80 százalékában". Ezt a tanácsot érdemes megfogadni, ugye?

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via Prevention

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!