A burok – játssz és nyerj ajándékcsomagot!

Ha az Alkonyat sorozatot szeretted, a szerző új filmjéért, A burok címűért is rajongani fogsz! Válaszolj helyesen kérdésünkre és nyerd meg az ajándékcsomagot!

A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el, akik átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve, burokként használják. A Hajtók az utolsó emberektől védik az új fajt, és egyikük (Diane Kruger) elfogja Melanie-t (az Oscar®-díjra jelölt Saoirse Ronan) a kevés emberi ellenálló egyikét, majd a lány testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: testének korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.

Itt tudod beszerezni A burok című filmet DVD-n >>

Játssz és nyerj!

Itt az ideje, hogy végre kicsit kikapcsolj! Egy olyan izgalmas történet, mint A Burok, DVD-n és könyvben is szuper otthoni program lehet, engedd, hogy a sztori magával ragadjon! Készíts magadnak egy kis nassolni valót és egy könnyű, nyári koktélt, hogy az otthoni pihenés teljes legyen!

A koktélhoz ajánljuk a NoSalty Webshopban kapható óriás jégkockatartót, amivel tökéletes kockaformát készíthetsz.

Óriás jégkockatartó a NoSalty Webshopban

Mi kerülhet még a jégkockatartóba?

A NoSalty Webshop szuper termékei között itt válogathatsz

Szeretnéd megnyerni az 5 db A Burok DVD-t és könyvet tartalmazó ajándékcsomag egyikét? Nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolnod kérdésünkre 2013. augusztus 21-étől szeptember 4-én éjfélig. Sorsolás: 2013. szeptember 5-én! A megfejtés elküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találsz segítséget

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?