Breus Ljubov Sergejevna

Fontosnak tartom hogy annak aki ilyen sokszínű helyeken jelenik meg, legyenek elvei, szabályai és értékrendje amihez ragaszkodik és azokat nem lépi át.

Név: Breus Ljubov Sergejevna

Életkor: 28

Foglalkozása: Modell, Előadó

Kedvenc ízvilág: paradicsomos, fűszeres

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Paradicsomleves

Kedvenc recept: BorscsSaját specialitás: Paradicsomleves

Gyerekkoromtól élek Magyarországon. Diplomáim és korábbi munkatapasztalataim ellenére nem az üzletben és gazdaságban érvényesülök, sokkal inkább vonz a szépségipar, és előadóművészet világa. Párommal közösen ténykedünk a modellvilágban. Modellekkel és rendezvényekkel foglalkozunk. Jómagam közel egy évtizede modellkedek. Eddigi megjelenéseim kiterjednek a videoklippek, tv showk, naptárak, katalógusok, divatbemutatók, magazinok, hajshowk és rendezvények területére. Immár sokadik éve tűzzsonglőrként és grid girl-ként turnézunk lány csapatommal országszerte. Turnéink elsősorban autós rendezvényekre, éjszakai bulikra terjednek ki. Életem másik kedvenc tevékenysége a főzés. Legnagyobb elismerésnek azt tekintem amikor anyós jelöltemtől kaptam dicséretet. Szabadidőmben sokat utazom külföldön és belföldön egyaránt, de ha munkám engedi legszívesebben az airsoft világában élek egy párhuzamos életet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!