Breus Ljubov Sergejevna

Fontosnak tartom hogy annak aki ilyen sokszínű helyeken jelenik meg, legyenek elvei, szabályai és értékrendje amihez ragaszkodik és azokat nem lépi át.

Név: Breus Ljubov Sergejevna

Életkor: 28

Foglalkozása: Modell, Előadó

Kedvenc ízvilág: paradicsomos, fűszeres

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Paradicsomleves

Kedvenc recept: BorscsSaját specialitás: Paradicsomleves

Gyerekkoromtól élek Magyarországon. Diplomáim és korábbi munkatapasztalataim ellenére nem az üzletben és gazdaságban érvényesülök, sokkal inkább vonz a szépségipar, és előadóművészet világa. Párommal közösen ténykedünk a modellvilágban. Modellekkel és rendezvényekkel foglalkozunk. Jómagam közel egy évtizede modellkedek. Eddigi megjelenéseim kiterjednek a videoklippek, tv showk, naptárak, katalógusok, divatbemutatók, magazinok, hajshowk és rendezvények területére. Immár sokadik éve tűzzsonglőrként és grid girl-ként turnézunk lány csapatommal országszerte. Turnéink elsősorban autós rendezvényekre, éjszakai bulikra terjednek ki. Életem másik kedvenc tevékenysége a főzés. Legnagyobb elismerésnek azt tekintem amikor anyós jelöltemtől kaptam dicséretet. Szabadidőmben sokat utazom külföldön és belföldön egyaránt, de ha munkám engedi legszívesebben az airsoft világában élek egy párhuzamos életet.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?