Újabb vidéki nagyváros szeretett étterme zár be

Sárvár egyik kedvelt és kiemelkedő étterme végleg bezárja kapuit. A bezárás melletti döntés mögött több szomorú ok áll.

Bezár a sárvári Paduc Gourmet Étterem, mely a város egyik legkedveltebb fine dining étterme (volt). Az étterem Facebook-bejegyzéséből az is kiderült, hogy milyen okok állnak a szomorú döntés hátterében.

Bezár a Paduc Gourmet Étterem / forrás

Az étterem által közzétett posztban ez áll:

Búcsúzni jöttünk... Kevés embernek adatik meg az, ami nekünk. Sikeresek vagyunk és megvalósítottuk önmagunkat. Megálmodtuk, segítség nélkül a nulláról ketten létrehoztuk és megéltük az álmainkat. Tisztességgel üzemeltettük az éttermet minden adódó nehézség ellenére öt éven keresztül. Becsülettel a legnehezebb helyzetek után is mindig felálltunk és folyamatos lemondások árán mindig itt voltunk nektek.

A bejegyzés arra is kitér, hogy miért zárják be az éttermet tulajdonosai:

 Döntésünkhöz nagy mértékben hozzájárult az étterem eladása, a megromlott egészségi állapotunk, a vállalhatatlan adóterhek és a vendégek egy része. Ejtsünk néhány szót azokról is, akik mindvégig kigáncsoltak, támadtak és becsméreltek, kéretlen és indokolatlan megjegyzésekkel, kritikákkal gyötörtek Bennünket és munkánkat. Akik anyagi helyzetük, megfelelő tudásuk, szakmaiatlanságuk, tapasztalatuk és igényességük hiányában nem tehették meg hogy eljussanak hozzánk, vagy nehezen engedhették meg maguknak és azzal álltatták magukat, hogy nem vagyunk elég jók.

Az étterem tulajdonosai büszkék az elmúlt években elért teljesítményre, és így fogalmaznak: „Mindennek a vége valami újnak a kezdete, hiszen az élet egy körforgás, mert eddig bármihez is nyúltunk, azt mindig sikerre vittük!"

Forrásunk volt.

Címlapfotó.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...