Újabb vidéki nagyváros szeretett étterme zár be

Sárvár egyik kedvelt és kiemelkedő étterme végleg bezárja kapuit. A bezárás melletti döntés mögött több szomorú ok áll.

Bezár a sárvári Paduc Gourmet Étterem, mely a város egyik legkedveltebb fine dining étterme (volt). Az étterem Facebook-bejegyzéséből az is kiderült, hogy milyen okok állnak a szomorú döntés hátterében.

Bezár a Paduc Gourmet Étterem / forrás

Az étterem által közzétett posztban ez áll:

Búcsúzni jöttünk... Kevés embernek adatik meg az, ami nekünk. Sikeresek vagyunk és megvalósítottuk önmagunkat. Megálmodtuk, segítség nélkül a nulláról ketten létrehoztuk és megéltük az álmainkat. Tisztességgel üzemeltettük az éttermet minden adódó nehézség ellenére öt éven keresztül. Becsülettel a legnehezebb helyzetek után is mindig felálltunk és folyamatos lemondások árán mindig itt voltunk nektek.

A bejegyzés arra is kitér, hogy miért zárják be az éttermet tulajdonosai:

 Döntésünkhöz nagy mértékben hozzájárult az étterem eladása, a megromlott egészségi állapotunk, a vállalhatatlan adóterhek és a vendégek egy része. Ejtsünk néhány szót azokról is, akik mindvégig kigáncsoltak, támadtak és becsméreltek, kéretlen és indokolatlan megjegyzésekkel, kritikákkal gyötörtek Bennünket és munkánkat. Akik anyagi helyzetük, megfelelő tudásuk, szakmaiatlanságuk, tapasztalatuk és igényességük hiányában nem tehették meg hogy eljussanak hozzánk, vagy nehezen engedhették meg maguknak és azzal álltatták magukat, hogy nem vagyunk elég jók.

Az étterem tulajdonosai büszkék az elmúlt években elért teljesítményre, és így fogalmaznak: „Mindennek a vége valami újnak a kezdete, hiszen az élet egy körforgás, mert eddig bármihez is nyúltunk, azt mindig sikerre vittük!"

Forrásunk volt.

Címlapfotó.


Még több friss hír:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Szatmári töltött káposzta

Anyukám féle, és olyan izgalmas, hogy még egy megyén belül is mennyire eltérő az a bizonyos töltött káposzta. Míg a szabolcsiak előszeretettel tesznek bele füstölt húsokat is, addig ...