Bélszínből készült előételek karácsonyra

Ha szeretnéd egy igazán ütős fogással indítani a vacsorát, akkor egy bélszínből készült előételt tálalj fel karácsonyra.

Egy bélszínből készült előétellel, karácsonykor igazán nagyon viríthatunk, hiszen nemcsak mennyeien finom, de különleges is. Ha szeretnéd meglepni a családot, akkor keverj egy bélszínből készült előételt karácsonyra.

  1. 1.

    Tatár beefsteak magyarosan

  2. 2.

    A legtökéletesebb tatár beefsteak

  3. 3.

    Magyaros tatár beefsteak

Még több karácsonyi előétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

4 jel, hogy ideje lecserélni a vágódeszkád

Egy jó minőségű vágódeszka tényleg lehet befektetés: sok évig használhatjuk konyhánkban, természetesen megfelelő odafigyelés és ápolás mellett. Azonban még így is eljöhet az a pont, amikor be kell látnunk, hogy eljött a csere ideje – az erre utaló jelek alant következnek.

Lakos Benedek

További cikkek

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.