Bátran vállalja testét a 6 gyermekes anyuka

A hippi anyuka régen maga is csak tökéletes sminkben állt a kamera elé, most már azonban bátran megmutatja, hogy ő sem tökéletes minden egyes percben.

Sajnos egyre nagyobb gondot jelent, hogy az Instagrammon és a Facebookon is még mindig többségben vannak a Photoshoppal manipulált képek. Bár egyre többen próbálnak tenni ez ellen, mégis sokaknak okoz önértékelési gondokat, a tökéletesnek beállított fotók. Egy anyuka megmutatta, hogy mi is áll az ő "hibátlan" képei mögött.

Constance Facebook-oldalát, már több mint 1 millióan követeik. A hatgyermekes anyuka leginkább lifestyle bloggernek mondható, aki szívesen oszt meg gyermeknevelési tanácsokat, illetve öltözködési tippeket a rajongóival, természetesen mindezt egy tökéletes fotóval dokumentálva. Ezt elégelte most meg Constance.

Nemrégiben készült róla egy felvétel, amin sminktelenül, férje alsónadrágjában szerepel egy tó partján. A poszt szövegében leírja, hogy bevallja, hogy ő is órákat sminkelt és csinálta a haját, hogy jól mutasson a fotókon, most azonban megelégelte ezt, hiszen gyakran a gyerekei azt hitték, hogy ő az új dadus, annyi vakolatot tett magára.

A posztra rengeteg pozitív komment érkezett, amiben megköszönték Constance-nak, hogy őszintén felvállalta a testét.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Facebook

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek