1000 forintra emelkedhet a legnépszerűbb gyümölcs kilója

Egy hét alatt 5%-ot veszített értékéből a forint, ez pedig a kedvenc gyümölcseink árán is megmutatkozik majd.

Az Eurostat adatai szerint februárban két és félszer akkora volt az infláció Magyarországon, mint az uniós átlag. A drágulást most egyik kedvenc gyümölcsünk árán is érezni fogjuk.

Méregdrága áron mérik majd a banánt

A forint nagyon sérülékeny és kockázatos deviza, a befektetők igyekeznek menekülni előle

– hangzott el az RTL Híradójában.

A rossz forintárfolyam nemcsak a befektetőkre van hatással, hanem a gyümölcsök és egyes zöldségek árára is.

Felkészül a banán és a narancs

Ahogy a videóban is elhangzik, jövő héttől kilónként akár 200 forinttal is drágulhat a narancs és a banán, vagyis a jelenlegi 790 forintos árakról egészen 1000 forintig kúszhat fel az egzotikus gyümölcsök ára. Ez mind annak köszönhető, hogy csupán egyetlen hét alatt 5 százalékot veszített értékből a forint.

Forrásunk volt.


Ezek a hírek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!

Napi 4000 lépést kiválthatunk idős korban a helyes étrenddel

Biztosan hallottuk már, hogy naponta legalább 10 000 lépést kell tennünk a kiegyensúlyozott, egészséges, aktív mindennapokért, ám ezt nem mindig egyszerű elérni – különösen idősebb korban. Most azonban rámutattak arra, hogy egy másik módszerrel kiválthatjuk a testmozgás egy részét.