Ezek idén a legjobb balatoni fagyizók

Most kiderül, melyek jelenleg a legjobb fagyizók a Balaton körül.

A Pénzcentrum a Tripadvisor értékelései alapján nemcsak összeszedte a Balaton környéki települések legjobb fagylaltozóit, hanem térképre is tette őket. A portál a 30 legszuperebb fagyizót szedte össze, melyek között bárki találhat a nyaralóhelyéhez közeli pontot.

Mert nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket

Nézzük most a 10 legjobbat:

  1. Füredi korzó fagyizó
  2. Várkávézó Szigliget
  3. Macchiato Caffe
  4. Karolina Kávéház & Koktélbár
  5. Bringatanya, Somogyi fagylaltműhely
  6. Florida Fagyizó
  7. Geleta Cukrászda
  8. Bergmann Cukrászda
  9. Tulipán Kávéház
  10. Levendula Kézműves Fagylaltozó

A teljes listát ITT találod.

Arra viszont érdemes lehet felkészülni, hogy igencsak megemelkedtek a fagylaltárak, hiszen már 350-400 forint körül mozog egy gombóc, az ország frekventáltabb régióiban azonban ennél is többet, akár 500 forintot is elkérhetnek egy adagért, mivel drágább lett az alapanyag, az energia és a munkaerő.

Forrásunk volt.


Még több izgalmas tartalom:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?