Anyák napjára lett várandós 3 apuka!

Három negyvenes éveiben járó amerikai férfi szokatlan módját választotta annak, hogy tisztelegjenek az édesanyák és Anna Jarvis előtt, akinek az Anyák napját köszönhetjük. 

Steve Hanson, Jonny Biggins és Jason Bramley ugyanis azt a formáját választotta az anyák előtti tisztelgésének, hogy 10 napra ők is "várandósok lettek". Mindezt egy speciális, plusz 15 kilogrammot nyomó felöltőruha segítségével élték át, ami a nap 24 órájában a testükre erősítve, fizikai valójában kalandozta el őket az áldott állapotban lévő nők mindennapjaiba.

Miután lehúztak 10 napot a 15 kg-os terhes hacukában, úgy döntöttek nem adják fel, és folytatják, tapasztalataikat pedig másokkal is megosztják a "várandós kísérletnek" szentelt videós blogon.

Ha látni akarod, min ment keresztül a 3 várandós apuka, kattints a fotóra, és tudd meg, mit éreztek babavárás közben - férfiként.

A várandós apukák mindennapjait ezen a blogon követhetitek végig, ahol videókon is megörökítették "terhességük" küzdelmes 1 hónapját.

Olvastad már?

27 lenyűgöző reggeli Anyák napjára

(via Bored Panda)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?