
Adventi kalendárium – 2. tipp
Készülődj te is sajtos tippekkel, receptekkel az idei karácsonyra!

2023.11.24.
Készülődj te is sajtos tippekkel, receptekkel az idei karácsonyra!
Maradékfelhasználás, minden ami a hűtőben van :). Isteni finom sós harapnivaló/uzsonna lett belőle!
Érdekes lehet, hogy kéksajt is van az édes süteményben, főleg, hogy sokan nem szeretik a karakteres ízét. Az ötletet kéksajtos-diós-körtés-gorgonzolás rukkolasaláta adta, amit gyakran ...
Többször készítem, hisz olyan hamar elkészül. Vacsorára is tökéletes, vagy egy kiadós leves, vagy főzelék után is jó választás. A lényeg, jól süssük át és ne vastagon terítsük ...
A Magyar Konyha Gasztrokalauza idén is rangsorolta a legjobb cukrászdákat a Balaton körül. Több olyan is van, amely ugyanazon a településen várja vendégeit, de meglepetéseket is tartogat a lista.
NosaltyHatalmas kedvenceitek a ragulevesek (húsos és húsmentes opciót is hoztunk nektek), mellettük pedig új és régi, de annál finomabb főételeket és gyors kevert sütiket mutatunk meggyel és barackkal!
Macsuga ViktóriaNem kell azonnal pánikba esni, csupán el kell látogatni a boltba, és be kell szerezni néhány babérlevelet...
NosaltyA szakértő szerint a bélrendszeri problémák kezelésében nagyon sokat segíthetnek a következő gyógyító italok.
Ha szereted a tükörtojást és gyakran is készíted, akkor lehet tetszeni fog mai Napi Tippünk, amiben mutatunk egy trükköt, hogy többet ne éghessen oda a tojás, és még állaga se legyen gumis.
A hosszú ideig, akár évekig elnyúló alváshiány miatt agyunk elveszíti a méreganyagok eltávolítására való képességét – ezáltal olyan környezetet teremt, amely kedvez az olyan betegségek kialakulásának, mint az Alzheimer-kór. Pontosan miről van szó? A Harvard Egyetem neurológusa elmagyarázza.
Amerre járunk a világban, mindenhol lesz egy olyan étel, amit minden utcasarkon árulnak, és városnézés közben lehet falatozni belőle. Nos, Dél-Olaszországban ez a fogás a panzerotti, ami ...
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
A TV-ben láttam ezt a receptet. Annyira gyors és egyszerű, szinte elronthatatlan.