Álomkonyhák a Konyhakiállításon

Március 24-ig a Budapest Sportarénában harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, a konyhai élettér egyetlen önálló hazai kiállításán, a legújabb konyhatrendek, valamint a legnevesebb konyhabútor- és konyhagépgyártók újdonságai várják a látogatókat.NoSalty a Konyhakiállításon - Dacota szakácsunk főzőshowja minden nap 16.30-tól!

Komplett enteriőrök mutatják be, hogy alakult a sokáig elzárt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségéve, miként kapcsolódik az étkezőhöz és nappalihoz, otthonunk azon részéhez, ahol a legtöbb időt töltjük. A kiállításon bemutatott újdonságok és funkcionális dizájnmegoldások tovább színesítik és szélesítik a konyha fogalmát.

A teljes hazai bútor- és gépkínálatot felvonultató eseményen a konyhakultúra fontos felszerelései, kisgépek, konyhai eszközök és kiegészítők is megtalálhatók, és természetesen nem maradnak el a korábbi években megszokott, kiemelkedő színvonalú gasztronómiai bemutatók, főzőshow-k sem: Bede Róbert, Cseh János és további sztárséfek osztják meg legújabb receptjeiket a Siemens Nagyszínpadon, de lesz barista- és mixerbemutató is.

A kiállítás megtekintése előtt érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát is, ugyanis a www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 millió Ft értékű NOLTE konyhabútort sorsolnak ki a NonoArt Konyhastúdió felajánlásával.

Konyhakiállítása Budapest Sportarénában2012. március 2-3-4., nyitva minden nap 1018 óráig, a felnőtt belépőjegy: 1900 Ft.

NoSalty a Konyhakiállításon - Dacota szakácsunk főzőshowja minden nap 16.30-tól!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek