Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Álom luxuskivitelben - Audrey Hepburn után végre mi is reggelizhetünk Tiffanynál!

A Breakfast at Tiffany's - Álom luxuskivitelben című film esszenciája végre valóra vált: gyönyörű kávézó nyílt a világhírű ékszeráruházban.

Az 1961-es kultfilm, a Truman Capote regényéből készült Álom luxuskivitelben, azaz Breakfast at Tiffany's Audrey Hepburn leghíresebb filmszerepe – jelen esetben az angol címre kell koncentrálnunk, ( ~ Reggeli Tiffanynál), ugyanis a nyitójelenetben Holly Golightly karaktere talpig puccban költi el papírpoharas / zacskós croissant-os reggelijét a világhírű ékszerüzlet kirakatában, így:

 
 
Na a dolog innentől szintet lép, hiszen mostantól a boltban is reggelizhetünk – valóra válik az álom. A környezet és a berendezés patinás – egyet sajnálunk, hogy Audrey Hepburn már nem élhette meg.
 

A The Blue Box Caféban potom 29 dollárért (vagyis kb. 7700 forintért) a kávénk vagy teánk mellé avokádós pirítóst, szarvasgombás rántottát vagy füstölt lazacos bagelt választhatunk – de a süti vagy az uborkás szendvics sem marad el!

A hely stílusosan az ékszerboltra jellemző csodás türkizkék színben játszik – mind a belső design, mind az étkészlet vagy a bútorok terén, és valóban olyan élményt nyújt, mintha egy ékszerdobozban ülnénk.

A luxuskávézó múlt héten nyílt, és azóta telt házzal pörög, mindenki itt akar reggelizni – például a gasztrobloggerek, akik közül még az egy órával korábban érkezők sem tudtak mind bejutni a megnyitóra. Érdemes tehát asztalt foglalni!

Ha New Yorkban jártok, és rajongtok a filmért, ezen kívül van feles 7-8 ezer forintotok, reggelizzetek itt!

...ÉS EZEKET LÁTTAD?


via eater

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!