Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Alig várjuk ezt a savanyú uborkából készült chipset!

Lehet, hogy megszületett végre az "egészséges" csipsz? Vagy legalábbis egészségesebb, mint az átlag fajták...itt az ecetes-kapros savanyú uborkából készült csipsz!

Savanyúuborka-csipsz. Ízlelgessük ezt a kifejezést, mert feltalálták – igaz, nem mi, hanem kreatív amerikai barátaink, de sanszos, hogy pikkpakk ott lesz mindenhol a menőbb delikáteszboltok polcain.

A másik jó hír, hogy ezt a csipszfajtát vákuumfritőzben sütik majd, ami lényegesen kevesebb olajat használ. A gyártó a Vlasic (illetve a Conagra Brands), akikhez elvileg a McDonald's rajongott savanyúuborka-szeletei is köthetők.

"A savanyú uborka csodás snack, mivel elenyésző mennyiségű kalóriát tartalmaz, viszont az uborkát üvegből jóval nehézkesebb és maszatolósabb kihalászni, mint szárított formában, zacskóból ropogtatni – nyilatkozta Tom McGough a Conagrától.

A savanyúságok kapros-fűszeres-ecetes ízvilágára hajazó rágcsák (csipszek, szotyik) jó ideje hódítanak világszerte, valószínűleg ez nálunk sem lesz másképp – gondoljunk csak vecsési savanyúságainkra. Ez pedig nem csak savanyúubi-ízesítést kap, itt valódi uborkákról van szó!

A pickle chips névre hallgató találmány (ami a jellegzetes, fodrosra szeletelt, kis méretű uborkaszeletek vákuumban sütött kiadását tartalmazza majd) sajnos még nem került a boltokba, de hamarosan beindul a gyártás.

Ezeket is nézd meg!

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!