Óriási karácsonyi kuponakció!

Hangolódjatok az ünnepekre az ALDI-val - a vásárlást követően kuponnal ajándékozunk meg titeket, amit a következő vásárlásotok alkalmával felhasználhattok. Olvassatok tovább a részletekért!

Velünk az ünnepekre hangolva is egyszerű spórolni, hiszen áruházainkban minden adott a pénztárcabarát bevásárláshoz. Saját márkáink és adventi kuponakcióink segítségével könnyűszerrel felkészülhettek az ünnepi időszakra, legyen szó ajándékokról vagy éppen a karácsonyi menü alapanyagairól.

2022. december 5. és 11. között válthatóak be bármelyik magyarországi Aldi áruházban

Nagybevásárlás után nagyszerű kupon – decemberben is!

A nagybevásárlások után kuponokkal ajándékozzuk meg vásárlóinkat, ha december 3-án és 4-én térnek be hozzánk. A 25 000, 30 000 vagy 35 000 forintot elérő vásárlások esetén 1500, 2500 vagy 4000 forintos kupont adunk ajándékba. Ezek 2022. december 5. és 11. között válthatóak be bármelyik magyarországi áruházunkban. Illetve, ha ALDI Online nagybevásárlásra kapták a kuponokat, akkor online használhatják fel őket, egy következő vásárlásnál. Vevőink – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon olvashatják a részleteket.

Megfizethető minőség – a saját márka titka

Büszkék vagyunk termékkínálatunkra, amelynek mintegy 80%-a saját márka: ez azt jelenti, hogy ezeket az árucikkeket csak számunkra készítik, és kizárólag nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Saját márkáink között vevőink nem csak élelmiszereket találnak: felfedezhetőek a különböző műszaki cikkek, a gyerekjátékok, a kozmetikumok, a desszertek, a sporteszközök és a ruházati cikkek is. Akár az ünnepi fogásokon, akár az ajándékokon gondolkoztok, érdemes saját márkáinkat választani, és így még többet spórolni, például MONARC, KOKÁRDÁS, TOYLINO, ENJOY FREE!, OMBIA, CRANE vagy éppen MEDION termékeinkkel!

Az Aldival mindig spórolhattok!

Az akció az ALDI Magyarország üzleteiben történő vásárlás esetén érvényes. Személyenként és vásárlásonként 1 darab kupon használható fel. A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek és a promóciós szabályzat a weboldalon található.

Címlapról ajánljuk

További cikkek