Alana Jones-Mann gömbbuborékos és cukorkukacos tortáiért meg kell őrülni

Ha nézegetnétek egy vérbeli, kellemesen kattant, de totál profi cukrászlány süteményeit így a hétvégén, akkor Alana legyen az!

Megint találtunk egy cukrászlányt, akibe kicsit beleszerettünk - nincs mese, a művészek kreativitása úgy fest, kimeríthetetlen forrásból táplálkozik, és ennek mi kizárólag örülni tudunk - mert ezt még nézegetni is élmény. Kóstolás nélkül is, simán.

A Los Angeles-i Alana Jones-Mann nagyon színes, szőrös, puha cukorkukacokból álló, vagy buborékos-gömbös, mini virágos, esetleg kristályos vagy levelekkel borított süteményei teljesen egyedi színt visznek a néha már kissé unalmasnak tűnő, mindig tökéletes újhullámos cukrászfelhozatalba.Semmi komolyság, csak a totál kattant - és egyben profi - torták!

Alana 2013 óta üzemelteti hobbicukrász-oldalát, amit itt találhattok, Instagramját pedig itt.

Jöjjön a lényeg:

Korallszerű képződmények Alana tortáján
Kedvencünk a gömbbubis torta
Gömbös torta 2.
Modern kreáció
Intenzív ananász-tematika
Hímzett torta
Hipszter botanikatematika
Virágos torta lóherék közt
Visszafogott színű kukactorta
A jégkrémtortákhoz is ért
És a kristálytortákhoz is

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

Ez a kávézó egy az egyben úgy néz ki, mintha képregényesek rajzolták volna, itt minden 2-dimenziós!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili